Mededeling over de warmtevoorziening

Alle bewoners van Steenbrugge die een woning huren bij woonbedrijf Ieder1, ontvangen de onderstaande brief over de warmtevoorziening in de woning.

Als je in een gloednieuwe huurwoning gaat wonen verwacht je niet dat je problemen krijgt met de verwarming van je huis. Helaas blijkt dat voor een aantal bewoners in Steenbrugge wel het geval te zijn. Wij vinden het heel vervelend dat dit probleem zich voordoet en u daarom niet het wooncomfort heeft dat u zou mogen verwachten.

Het probleem wordt veroorzaakt door een klep in de aansluiting van uw woning op het warmtenet. Met Bouwbedrijf Van Wijnen is afgesproken dat deze klep op korte termijn én uiterlijk voor de aanstaande kerstperiode wordt vervangen. Dat geldt voor alle woningen van Woonbedrijf ieder1 binnen Steenbrugge. Dus ook voor de woningen waar kortgeleden al werkzaamheden aan de aansluiting zijn uitgevoerd, en ook voor de woningen waar zich nog geen problemen voordoen. Bij de woningen waar werkzaamheden zijn uitgevoerd is de oude klep gehandhaafd en dit geeft onvoldoende garantie voor een structurele oplossing van het probleem. Bij de woningen waar nog geen klachten zijn, willen we juist voorkomen dat deze op termijn alsnog ontstaan.

Binnenkort wordt u door installatiebedrijf Ordelmans benaderd voor het maken van een afspraak om de werkzaamheden uit te gaan voeren.

Installatiebedrijf Ordelmans werkt in opdracht van Bouwbedrijf Van Wijnen en heeft toegang nodig tot uw meterkast.

Een aantal bewoners heeft aangegeven zich zorgen te maken over een hogere energierekening als gevolg van het aansluitprobleem. Wij hebben Ennatuurlijk gevraagd om een vergelijking te maken met de energielasten van de voorgaande jaren. Bij grote afwijkingen zullen wij contact met u opnemen over een eventuele verrekening.

Onze excuses voor het ongemak.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met het wijkteam Keizerslanden Steenbrugge op telefoonnummer 088-1110350. U kunt ons ook een mailbericht sturen: wijkteamks@ieder1.nl

Met vriendelijke groet,

Woonbedrijf ieder1

Anne Dorien van der Waarde

Consulent Klant en Wonen

Stuur direct een e-mail.
Bel met Ieder1: 088 11 10 350